Polévka Hongroise
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 72.5 mg
 - Draslík 163.5 mg
 - Vláknina 2580 mg
 - Vitamín A 2580 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kostky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Dvě zelené pálivé papriky rozkrojíme podél, zbavíme je semínek a nakrájíme na proužky, které spolu s lžící papriky přidáme před koncem vaření k masu.
 - 
                                3
Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, překrájíme a před dokončením je v polévce 5 minut povaříme.
 - 
                                4
Polévku podáváme s tmavým chlebem.