Rumunské párky (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1335 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 69 mg
 - Draslík 253.8 mg
 - Vláknina 307.2 mg
 - Vitamín A 307.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Prosolené hovězí maso umeleme, přidáme nové koření, pepř, tymián, česnek utřený se solí a za postupného přilévání studeného vývaru vše vymícháme.
 - 
                                2
Ze směsi tvarujeme silnější válečky dlouhé asi 10cm. Za občasného potření tukem je upečeme na roštu.
 - 
                                3
Paprikové lusky omyjeme, očistíme a spaříme. Nakrájíme je na nudličky, mírně osolíme a promícháme se zbylým tukem.
 - 
                                4
Při podávání ke každému párku přidáváme dávku upravené papriky.