Hovězí na celeru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 75 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 63.6 mg
 - Draslík 92.6 mg
 - Vláknina 1615 mg
 - Vitamín A 1615 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky a spolu s jemně nakrájenou cibulí opečeme na oleji. Podlijeme vývarem z kostí a dusíme.
 - 
                                2
Očištěný celer nakrájíme na kostičky a dáme dusit k masu.
 - 
                                3
Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zředíme vývarem a ještě povaříme.