Hovězí plátky se sýrovým sněhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 312 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 65 mg
 - Draslík 85.6 mg
 - Vláknina 525 mg
 - Vitamín A 525 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou, zředíme, povaříme a nakonec přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Vychladlé maso nakrájíme na plátky, vložíme do vymazaného pekáče a na každý plátek navršíme pevný sníh z bílků smíchaný s nastrouhaným sýrem. Dáme do trouby zapéci.
 - 
                                4
Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.