Jehněčí steak
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 402 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 313 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 882.5 mg
 - Vláknina 19719.5 mg
 - Vitamín A 19719.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 84.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na steaky a potřeme je posekaným rozmarýnem, tymiánem a nahrubo mletým pepřem. Steaky necháme přikryté několik hodin v chladničce.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme steaky, usmažíme je po obou stranách a osolíme.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami, máslem a hlávkovým salátem.