Jehněčí s fazolemi a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 727 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 326 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 200 mg
 - Draslík 356.9 mg
 - Vláknina 7477.5 mg
 - Vitamín A 7477.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2376.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 40 ml oleje osmažíme polovinu jehněčího na kostky dozlatova. Přendáme ho na talíř a pokračujeme tak i se zbytkem masa.
 - 
                                2
Na zbytku oleje osmažíme kostičky cibule a po pěti minutách tam vrátíme maso. Přidáme stroužky česneku ve slupce, bobkový list, papriku, sherry. Přikrytou směs povaříme až dvě hodiny doměkka. Deset minut před koncem přidáváme fazole.
 - 
                                3
Pokrm podáváme s bazalkou.