Skopová žebírka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 825 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 502 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 380.1 mg
 - Draslík 709 mg
 - Vláknina 8766.8 mg
 - Vitamín A 8766.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso trochu odřízneme od kosti, po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a přilijeme olej. Žebírka položíme do rozpáleného tuku a rovnoměrně opékáme. Po 6 minutách maso obrátíme a na každou porci rozklepneme vejce tak, aby se na mase udrželo. Jakmile začne bílek tuhnout, položíme do žloutku kostičku tvrdého sýra.
 - 
                                2
Podáváme s hranolkami a ozdobíme posekanou petrželkou.