Jehněčí kostky s kořením pěti vůní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 100 mg
 - Draslík 213.5 mg
 - Vláknina 3456 mg
 - Vitamín A 3456 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 137.1 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1188 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z jehněčí kýty opláchneme a nakrájíme na kostky. Potom si připravíme žluté, červené a zelené papriky, které omyjeme, odstraníme z nich zrníčka a nakrájíme.
 - 
                                2
Do 2 lžic rozpáleného oleje v pánvi vložíme maso a zprudka orestujeme. Maso ochutíme zeleným pepřem, kořením kari, kořením pěti vůní a dáme ho stranou okapat.
 - 
                                3
Do druhé pánve nalijeme zbylý olej, necháme ho rozpálit a vhodíme papriku, kterou také zprudka orestujeme.
 - 
                                4
K paprice přidáme odložené jehněčí maso. Ještě zlehka tuto směs promícháme a krátce prohřejeme, poté podáváme.