Skopová plec na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 199 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 71 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou skopovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle.
 - 
                                2
Maso dáme do trouby péci a podléváme malými dávkami vína. Vzniklou šťávou maso přeléváme. Pokud nám nestačí víno, podléváme trochou vody.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovou kaší a salátem.