Domácí sulc
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2922 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 191 g
 - Sodík 1540 mg
 - Bílkoviny 277 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 880 mg
 - Draslík 830.7 mg
 - Vláknina 4299.5 mg
 - Vitamín A 4299.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci s osolenou vodou vaříme koleno, nožičky a bobkový list, tak dlouho až bude maso odpadávat, cca 2 hodiny.
 - 
                                2
Maso vyndáme z vody a vývar uschováme.
 - 
                                3
Nakrájíme na menší kousky a smícháme s jemně nakrájenou cibulí a petrželkou.
 - 
                                4
Osolíme, opepříme a dáme do pekáče.
 - 
                                5
Zalijeme vývarem, dle chuti přidáme ocet, promícháme a necháme v chladu ztuhnout, nejlépe přes noc. Ztuhlý sulc nakrájíme na plátky.