Vepřové řízky smažené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 866 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 77 g
 - Sodík 247 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 251.3 mg
 - Draslík 643.5 mg
 - Vláknina 5482.4 mg
 - Vitamín A 5482.4 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové řízky nařízneme na okrajích a lehce je naklepeme.
 - 
                                2
Maso osolíme a obalíme v trojobalu - vejce rozšleháme s rostlinným olejem a mlékem. Smažíme dozlatova po obou stranách.
 - 
                                3
Nakonec usmažené řízky obložíme dílky citronu a petrželovou natí.