Karbanátky se sýrem a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1170 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 83 g
 - Sodík 1371 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 52 g
 - Cholesterol 191.7 mg
 - Draslík 256.8 mg
 - Vláknina 5468 mg
 - Vitamín A 5468 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve nadrobno nakrájíme sýr a slaninu. V míse smícháme mleté maso se strouhankou, vejcem, solí, pepřem a majoránkou. Když je směs téměř spojená, přidáme nakrájený sýr a slaninu.
 - 
                                2
Ze směsi tvoříme malé karbanátky, které klademe stranou na talíř.
 - 
                                3
V pánvi rozpálíme olej, na kterém na mírném ohni opečeme karbanátky, zhruba 2 - 2.5 minuty z každé strany.
 - 
                                4
Hotové karbanátky necháme oschnout na ubrousku a můžeme servírovat.