Krkovička pod sýrovou čepicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 724 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 178.8 mg
 - Draslík 167.9 mg
 - Vláknina 3587 mg
 - Vitamín A 3587 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmahneme na oleji a urovnáme do remosky.
 - 
                                2
Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, okořeníme paprikou a položíme na cibuli. Podlijeme vývarem a pečeme asi 25 minut.
 - 
                                3
Jogurt smícháme s nastrouhaným sýrem, naneseme na maso a pokrm ještě nejméně 20 minut dopékáme.