Pikantní játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 236 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 189 mg
 - Draslík 246.6 mg
 - Vláknina 838.5 mg
 - Vitamín A 838.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky jater zaprášíme moukou a okmínujeme.
 - 
                                2
Potom maso opečeme na cibuli, přidáme nastrouhaný celer a jemně nakrájenou, očištěnou papriku. Podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec šťávu prolisujeme.