Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 232 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 45 mg
 - Draslík 555.4 mg
 - Vláknina 14671.2 mg
 - Vitamín A 14671.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý bůček nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a nasucho krátce opečeme po všech stranách. Po chvíli přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poprášíme moukou, chvíli mícháme na mírném ohni, poté přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na čtvrtky rozkrájené hrušky a rajčatový protlak. Vše zvolna dusíme pod pokličkou do měkka.
 - 
                                2
Nakonec pokrm dochutíme trochou worcesteru.
 - 
                                3
Podáváme s bramborovou nebo hrachovou kaší.