Vepřový bok na grilu ve vínu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 549 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 63 mg
 - Draslík 325.1 mg
 - Vláknina 2641 mg
 - Vitamín A 2641 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Papriku nakrájíme na plátky, rajčata a cibuli na kolečka, maso na větší kousky.
 - 
                                2
Připravíme jehly na špízy a potřeme je trochou oleje. Nakrájenou zeleninu s masem postupně napichujeme na jehly. Hotové špízy osolíme, opepříme a vložíme do hlubšího pekáčku. Špízy polijeme vínem a necháme dvě hodiny v chladničce.
 - 
                                3
Grilujeme 10 minut za občasného otáčení.