Sládkův guláš
Suroviny
- 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
 - 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Nové koření mleté
 - 4 ks Cibule
 - 2 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Kmín drcený
 - 1 kg Vepřový bok
 - 2 polévková lžíce Strouhanka
 - 2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1152 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 111 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 144 mg
 - Draslík 493.8 mg
 - Vláknina 3013.8 mg
 - Vitamín A 3013.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky.
 - 
                                2
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, sůl a koření a orestujeme. Poté vlijeme pivo, promícháme a pod poklicí dusíme.
 - 
                                3
Když je maso téměř měkké, vmícháme do guláše strouhanku a dovaříme.