Vepřové se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 974 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 100 g
 - Sodík 296 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 382.8 mg
 - Vláknina 7155.3 mg
 - Vitamín A 7155.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.3 mg
 - Vitamín E 10.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozpálíme olej, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou 1 cibuli a osmahneme. Přidáme zelí, na tenké proužky nakrájenou zelenou papriku, kmín a dusíme do změknutí.
 - 
                                2
Bůček nakrájíme na středně velké plátky, které opečeme z obou stran na rozpáleném sádle doměkka. Přidáme nakrájenou zbylou cibuli, osolíme, podle chuti přidáme worcester, vmícháme uvařené zelí, dobře promícháme, dochutíme ještě pepřem a stáhneme z plotny.