Jambalaya z klobásy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 362.2 mg
 - Vláknina 3822.3 mg
 - Vitamín A 3822.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a česnek.
 - 
                                2
Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme jemně nakrájenou papriku zbavenou semen.
 - 
                                3
Klobásu nakrájíme na kolečka, přidáme k cibuli, osmahneme, přidáme rajčata s paprikou, opepříme, osolíme a dusíme asi 10 minut.
 - 
                                4
Podáváme s rýží.