Zeleninové lečo s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 28 g
- Sodík 323 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 166 mg
- Draslík 749.3 mg
- Vláknina 5519.7 mg
- Vitamín A 5519.7 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 151.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nadrobno, přidáme papriky nakrájené na proužky a smažíme asi pět minut.
-
2
Poté přidáme na kolečka pokrájené párky, na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme rozšlehaným vejcem.
-
3
Promícháme, dochutíme solí, pepřem a podáváme.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 02.09.2015 15:22:20
Milujeme lečo z čerstvé zeleniny, gramáže není nutno přesně dodržet. Na oleji nejprve orestuju hrubě nakrájenou cibuli, přidám párek nebo nějakou klobásu nakrájenou na menší kousky, chvíli ještě restuju a přidám papriku. Později nakrájená rajčata, které většinou loupu. Naříznu je shora do kříže , dám do nějaké nerez nádoby, zaliju vařící vodou a po pár vteřinách vyjmu a oloupu. Jde to rychle a dobře. Lečo je super sezónní jídlo.
Odpovědět