Vepřová kýta po vídeňsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 106 g
 - Sodík 315 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 83.8 mg
 - Draslík 1358.1 mg
 - Vláknina 19705.8 mg
 - Vitamín A 19705.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.9 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a přivedeme k varu. Potom k zelenině přidáme omytou kýtu a vše dusíme doměkka na mírném ohni.
 - 
                                2
Omytá, na plátky nakrájená rajčata zalijeme vínem, osolíme a dusíme. Po chvíli je prolisujeme a odpaříme na hustotu kaše.
 - 
                                3
Měkkou kýtu nakrájíme na porce a podáváme s rajčatovou kaší a vařenými těstovinami.