Vepřové česnekové kostky s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 83.8 mg
 - Draslík 672.7 mg
 - Vláknina 6332 mg
 - Vitamín A 6332 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kostky z vepřového masa opláchneme ve vlažné vodě a osušíme v utěrce. Nakrájené maso na kostky nebo nudličky marinujeme několik minut v rybí omáčce. Krátce před tím necháme změknout houby ve vodě. Fazole a chilli papričky vypereme, osušíme a nakrájíme buď na kolečka nebo na menší kousky.
 - 
                                2
Stroužky česneku rozmačkáme a rozetřeme. V pánvi wok rozehřejeme olej, na kterém česnek osmažíme.
 - 
                                3
K česneku do pánve vhodíme fazolky a ještě krátce osmahneme. Po osmažení fazoky odhrneme stranou.
 - 
                                4
Doprostřed pánve vložíme maso a prudce je opečeme. Dochutíme ústřicovou omáčkou,která je velmi slaná, proto nepoužíváme sůl. Přidáme červenou kari pastu a na malé kousky pokrájené chilli papričky. Potom zpět vrátíme do směsi fazolky s česnekem a nakonec nadrobno nakrájené osušené houby.