Vepřové maso dušené s hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 281 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1114 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 67 mg
 - Draslík 399.7 mg
 - Vláknina 2290 mg
 - Vitamín A 2290 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme, orestujeme, podlijeme vodou, přimícháme pikantní hořčici a podusíme. Chvíli před koncem dušení posypeme tymiánem a dodusíme.
 - 
                                2
Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.