Vepřová minutka na hořčici
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 100.5 mg
 - Draslík 556.5 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové plátky z kýty nebo krkovice očistíme, mírně naklepeme paličkou, z obou stran lehce posolíme a popepříme. Nakonec je z každé strany potřeme silnější vrstvou kremžské hořčice. Připravíme pánev, do ní vlijeme olej, rozpálíme. Maso potřené hořčicí položíme na pánev, z obou stran rychle opečeme.