Čínská barevná masová směs
Suroviny
- 50 g Žampiony čerstvé
 - 400 g Vepřová kýta
 - 400 g Kuřecí prsa
 - 10 ml Voda pitná
 - 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1.5 kávová lžička Solamyl
 - 0.5 kávová lžička Kmín mletý
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Glutasol
 - 1 kávová lžička Cukr krupice
 - 1 ks Okurka salátová
 - 1 ks Vaječný bílek slepičí
 - 1 polévková lžíce Ocet vinný
 - 0.7 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 387 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 131 mg
 - Draslík 958.5 mg
 - Vláknina 1631.3 mg
 - Vitamín A 1631.3 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, osušíme a krájíme na kostičky. Okurku oloupeme a také pokrájíme na kostičky. Stejně rozkrájíme i omyté žampiony.
 - 
                                2
Nakrájené maso v misce smícháme se Solamylem, bílkem a vodou.
 - 
                                3
V pánvi rozpálíme olej, na něj vložíme masovou směs. Při smažení mícháme, kousky masa od sebe pečlivě oddělujeme, aby se nespekly. Když maso zbělá, přidáme chilli, kmín, nakrájenou okurku a žampiony. Směs smažíme a mícháme ještě 5 minut, na závěr přisypeme cukr, okořeníme Glutasolem a kapkou octa.