Kebab z pánve
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 164 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 125.6 mg
 - Draslík 749.8 mg
 - Vláknina 2152.3 mg
 - Vitamín A 2152.3 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Kapii podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno. Pažitku opláchneme studenou vodou a nakrájíme na jemno.
 - 
                                2
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kostičky, opepříme a osolíme.
 - 
                                3
V pánvi rozpálíme olej, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka ho ze všech stran opečeme dozlatova. Pak zmírníme oheň a za stálého míchání přilijeme rajčatový protlak, přidáme nakrájené kapie a česnek. Když maso změkne, přimícháme nasekanou pažitku,vše důkladně promícháme a podáváme.