Živáňská ze tří druhů masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 715 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 649 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 120.6 mg
 - Draslík 486.6 mg
 - Vláknina 3437.4 mg
 - Vitamín A 3437.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Všechny 3 druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme, posypeme paprikou, potřeme olejem, naskládáme do mísy a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odležet. Čím déle maso marinujeme, tím lépe.
 - 
                                3
Marinované kousky masa pak napichujeme střídavě s cibulí a slaninou na grilovací jehly nebo dřevěné špejle. Grilujeme na mřížce, nebo můžeme opéct ve velké pánvi v rozpáleném oleji. V tom případě nejprve prudce opečeme, pak zmírníme oheň a pomalu dopékáme.