Ananasový salát s vepřovým masem
Suroviny
- 250 g Ananas
 - 250 g Vepřová kýta
 - 200 g Rajčata Cherry
 - 0.23 kávová lžička Olej olivový
 - 1 ks Chilli paprička
 - 2 ks Cibulka jarní
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Koriandr mletý
 - 2 polévková lžíce Jogurt bílý
 - 1 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 2 polévková lžíce Mléko kokosové
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 374 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 230 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 84.6 mg
 - Draslík 972.3 mg
 - Vláknina 3246 mg
 - Vitamín A 3246 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky. Rajčata omyjeme, rozkrájíme na čtvrtky, omyté jarní cibulky pokrájíme na tenká kolečka.
 - 
                                2
V mísce metlou smícháme kokosové mléko, jogurt a citronovou šťávu, podle chuti opepříme, osolíme, přimícháme omytou a jemně nakrájenou chilli papričku. K této omáčce přidáme krájený ananas, rajčata a cibulky, vše důkladně promícháme.
 - 
                                3
Vepřové maso myjeme, osušíme, pokrájíme na kousky, opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje, maso na něm za stálého míchání prudce opékáme 5 minut ze všech stran. Upečené maso osolíme, na servírovacím talíři posypeme koriandrem. Podáváme s ananasovým salátem.