Citronová vepřová panenka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 170 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 338 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 40.8 mg
 - Draslík 518.4 mg
 - Vláknina 7895.5 mg
 - Vitamín A 7895.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osušíme, osolíme a obalíme v drceném pepři. Panenku opékáme ze všech stran na oleji 8-10 minut a potom ji zabalíme do alobalu.
 - 
                                2
Omytý citron nakrájíme na tenké plátky, krátce podusíme ve výpeku a vyjemme. Šťávu rozředíme octem a olejem, osolíme a mírně opepříme.
 - 
                                3
Na mísu upravíme omytou, natrhanou rukolu a omyté, rozpůlené ředkvičky. Přidáme nakrájenou panenku a ozdobíme plátky citronu. Přelijeme omáčkou a podáváme.