Dušené vepřové medailonky s červeným pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 531 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 73.5 mg
 - Draslík 1183.5 mg
 - Vláknina 12441.5 mg
 - Vitamín A 12441.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.9 mg
 - Vitamín E 3.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso, čerstvý koriandr a limetky omyjeme.
 - 
                                2
Z vepřové panenky nakrájíme malé medailonky, přibližně o síle 2 cm. V míse je smícháme se sójovou a chilli omáčkou.
 - 
                                3
Z korianru otrháme lísky, limetky nakrájíme na plátky.
 - 
                                4
Do bambusových košíčků položíme kousky marinovaného masa, mezi ně vložíme plátky ze 4 limetek a lístky koliandru.
 - 
                                5
Do woku nalijeme hovězí vývar do výšky 2 cm a přivedeme k varu. Košíčky usadíme do woku, zakryjeme poklicí a dusíme při mírné teplotě 5 minut. Pak košíčky přehodíme (vrchní za spodní) a dusíme dalších 5 minut.
 - 
                                6
Když z woku košíčky vyjmeme, necháme je zakryté asi 8 minut.
 - 
                                7
Maso podáváme posypané červeným pepřem a s nakrájenými limetkami na měsíčky.