Vepřová panenka s limetkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 2986 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 73.5 mg
 - Draslík 1171.5 mg
 - Vláknina 8470 mg
 - Vitamín A 8470 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.5 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso osušíme, nakrájíme na asi 2cm kousky a vložíme do mísy. Zalijeme ústřicovou a rybí omáčkou a necháme 10 minut marinovat. Bambusové košíky vyložíme plátky limetky, na ně rozložíme kousky masa a zakryjeme listy koriandru. Košíky uzavřeme a vložíme do woku nad vroucí vodu, 5 minut necháme vařit zakryté, potom košíky prohodíme, aby se pokrm připravoval stejnoměrně a dusíme dalších 5 minut. Wok odstavíme z ohně a maso necháme ještě 10 minut zakryté dojít.
 - 
                                2
Pokrm podáváme posypaný červeným pepřem.