Hrášek dušený s vepřovou plecí a klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 577 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 253 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 61.7 mg
 - Draslík 604.1 mg
 - Vláknina 15610.5 mg
 - Vitamín A 15610.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou plec nakrájíme na kostičky, osmažíme na části tuku, přidáme protlak a znovu osmahneme. Maso podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Hrášek, utřený česnek a nasekanou pažitku osmažíme na zbylém tuku, zaprášíme moukou, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
 - 
                                3
K měkkému masu přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, chvíli podusíme a přidáme měkký hrášek. Vše podusíme ještě 1 minutu.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.