Polévka s tyrolskými knedlíčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 1281 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 109.8 mg
 - Draslík 1060 mg
 - Vláknina 2092 mg
 - Vitamín A 2092 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Postup při přípravě tyrolských knedlíčků je stejný jako při přípravě žemlových knedlíčků s tím, že přidáme uzené maso nakrájené na malé kostičky.