Kapusta dušená s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 988 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 81.3 mg
 - Draslík 1009.9 mg
 - Vláknina 7665 mg
 - Vitamín A 7665 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 85.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso nakrájíme na kostky, slaninu na nudličky, kapustu rozčtvrtíme a vyřízneme košťál, cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme maso s cibulí, orestujeme, přiložíme kapustu, zakryjeme a chvilku podusíme. Podlijeme troškou vody, osolíme, opepříme, přidáme trochu bešamelu, promícháme a dusíme odkryté. Pár minut před koncem dušení přidáme česnek a dovaříme.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.