Rychlý vepřový guláš
Suroviny
- 1 kostka Bujón hovězí
 - 500 g Vepřová plec
 - 500 ml Voda pitná
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Feferony
 - 1 ks Rajčata
 - 1 ks Paprikové lusky čerstvé
 - 2 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Gulášové koření
 - 2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
 - 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 353 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 694 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 88.9 mg
 - Draslík 555.7 mg
 - Vláknina 2791.5 mg
 - Vitamín A 2791.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky a posypeme gulášovým kořením.
 - 
                                2
Oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlatova, pak přidáme mletou papriku a maso a krátce orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájenou papriku, rajče, kostku bujónu a dusíme pod pokličkou do měkka.
 - 
                                3
Nakonec dochutíme solí, pepřem, česnekem a feferonkou a zahustíme jíškou.