Pivovarská bašta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 504 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 301 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 682.3 mg
 - Vláknina 2964 mg
 - Vitamín A 2964 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.
 - 
                                2
Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.