Guláš z demínky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 523 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 298 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 123.6 mg
 - Draslík 672.2 mg
 - Vláknina 2114.8 mg
 - Vitamín A 2114.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Osmahneme na sádle cibuli a přidáme maso, okořeníme, osolíme a dusíme.
 - 
                                2
Když je maso již změklé, zahustíme chlebem, přidáme protlak a necháme povařit do úplného změknutí masa.
 - 
                                3
Do hotového guláše přidáme nakrájenou kapii a posypeme nastrouhaným křenem.