Kapr na cibuli a slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 541 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 554 mg
 - Bílkoviny 58 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 215 mg
 - Draslík 1233.3 mg
 - Vláknina 5750 mg
 - Vitamín A 5750 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.5 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytého kapra stáhneme z kůže a naporcujeme.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme porce osolené ryby. Osmahneme. Před podáváním pokapeme každou porci citronovou šťávou. Cibuli nasypeme na porce.