Rýže po kantonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 175 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 251.6 mg
 - Draslík 246.6 mg
 - Vláknina 5929.8 mg
 - Vitamín A 5929.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
 - 
                                2
40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec.
 - 
                                3
Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s pokrájenou šunkou.
 - 
                                4
Na zbytku oleje osmažíme pokrájenou cibuli, zázvor, pórek, omeletu, šunku a hrášek.
 - 
                                5
Poté přisypeme vařenou rýži, sůl a pepř.
 - 
                                6
Necháme 10 minut smažit a poté servírujeme.