Játrové hranolky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 305 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 377.2 mg
 - Draslík 428 mg
 - Vláknina 2153.5 mg
 - Vitamín A 2153.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná a omytá játra nakrájíme na hranolky.
 - 
                                2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra, opepříme, okořeníme paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme.
 - 
                                3
Nakonec pokrm osolíme.