Vepřová játra na bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 213 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 351.2 mg
 - Draslík 383.3 mg
 - Vláknina 2463.2 mg
 - Vitamín A 2463.2 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.9 mg
 - Vitamín E 6.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Játra umyjeme, odblaníme, nakrájíme na tenké plátky a na pánvi v rozpáleném oleji opečeme.
 - 
                                2
Přidáme na kolečka nakrájený česnek, pepř, žampiony, kapii, zalijeme vínem a chvilku podusíme.
 - 
                                3
Hotová játra před podáváním osolíme a dochutíme šťávou z citrónu.