Vepřová játra na roštu (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 1253 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 303.2 mg
 - Draslík 274.5 mg
 - Vláknina 53 mg
 - Vitamín A 53 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme - nejlépe na oleji.
 - 
                                2
Játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.
 - 
                                3
Ihned podáváme.