Játra na oreganu, zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 606 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 421.4 mg
 - Draslík 1022.9 mg
 - Vláknina 12643.5 mg
 - Vitamín A 12643.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 91.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 33.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná játra nakrájíme na plátky a okraje nakrojíme. Játra opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme oreganem.
 - 
                                2
Kysané zelí překrájíme, omyté jablko nakrájíme na kousky, očištěnou mrkev nasrouháme. Vše promícháme v míse a ochutíme solí, pepřem a sladidlem. Salát necháme v chladu odležet.
 - 
                                3
Připravené plátky jater opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi.
 - 
                                4
Játra podáváme s vařenými bramborami a zelným salátem.