Játra po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 268 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 488.9 mg
 - Draslík 332.9 mg
 - Vláknina 571 mg
 - Vitamín A 571 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omytá, na kousky nakrájená játra a dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci a necháme srazit.
 - 
                                2
Hotový pokrm osolíme, okmínujeme a ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí.