Játra v alobalu s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 229 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 373.2 mg
 - Draslík 565.7 mg
 - Vláknina 7439.5 mg
 - Vitamín A 7439.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté plátky jater osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.
 - 
                                2
Omytá jablka nakrájíme na plátky, zalijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
 - 
                                3
Na alobal položíme játra, na ně navršíme podušená jablka, přelijeme vypečenou šťávou z jater a dobře zabalíme.
 - 
                                4
Zapečeme v troubě na mřížce nebo na plechu.