Játrový závitek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 243 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 198.2 mg
 - Draslík 415.1 mg
 - Vláknina 79.5 mg
 - Vitamín A 79.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Omyté plátky jater a masa naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Na telecí plátek položíme plátek jater, na něj proužek slaniny, zabalíme a upevníme párátkem. Závitky zprudka opečeme na másle.
 - 
                                3
Maso vyjmeme, šťávu zředíme trochou vývaru (nebo vody) a krátce povaříme.