Paštika z vepřových jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 309 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 548.3 mg
 - Draslík 337 mg
 - Vláknina 31.8 mg
 - Vitamín A 31.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Promícháme všechny suroviny - vepřová játra, pepř, sádlo, smetanu, sůl a vejce.
 - 
                                2
Vymažeme srnčí hřbet a naplníme směsí.
 - 
                                3
Pečeme při 180 stupních.