Játra s ovčím sýrem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 499 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 809.7 mg
 - Draslík 682.1 mg
 - Vláknina 2000.5 mg
 - Vitamín A 2000.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 54.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 45 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová játra omyjeme a vaříme ve vodě 20 minut. Uvařená játra vytáhneme z vody, necháme odkapat a rozkrájíme je na malé kostky.
 - 
                                2
Do rozpáleného oleje dáme drobně pokrájenou cibuli, osmažíme ji dozlatova, pak na cibuli dáme pokrájená játra a znovu vše orestujeme.
 - 
                                3
Játra osolíme, opepříme, rozdrobíme na ně ovčí sýr a zalijeme rozšlehanými vejci. Necháme vajíčka dosmažit bez míchání.
 - 
                                4
Porce podáváme posypané zelenou petrželkou.
 - 
                                5