Grilovaná vepřová žebírka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 811 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 385 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 202.5 mg
 - Draslík 608.7 mg
 - Vláknina 199.5 mg
 - Vitamín A 199.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žebírka omyjeme, osušíme, naporcujeme a potřeme solí a pepřem.
 - 
                                2
V míse smícháme kečup s cukrem a hořčicí, přidáme prolisovaný česnek, sůl a tabasco.
 - 
                                3
Žebírka potřeme kečupovou směsí a necháme ji trochu zaschnout. Maso vložíme do misky z alobalu a grilujeme asi 25 minut. Během grilování žebírka často obracíme a potíráme je pivem.