Vývar s koroptví zavářkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 100 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 715 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 124.7 mg
 - Draslík 230.6 mg
 - Vláknina 178.1 mg
 - Vitamín A 178.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme koroptví maso, které pomeleme ve strojku, 2 lžíce bešamelu, smetanu, špetku soli, špetku muškátového oříšku, vejce a dva žloutky. Zavářku dáme do vymazané formičky a uvaříme ve vodní lázni 15 minut. Hotovou zavářku nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Do malého kastrůlku nalijeme víno, přisypeme žampióny a lanýže, které jsme nakrájeli na proužky a povaříme 3 minuty.
 - 
                                3
Do talíře vložíme lžíci zavářky, lžíci hub a zalijeme horkým vývarem.